Adriatique

Vakum Fit 100

Vakum fit 100 je efikasna i vrlo komforna metoda za eliminisanje upornog i tvrdokornog celulita, za smanjenje obima tela i zatezanje kože. Vrlo je efikasan u eliminaciji viška tečnosti i toksina iz organizma.

Celulit nije samo posledica gojaznosti, imaju ga i žene koje nemaju višak masnih naslaga zbog deformisane strukture potkožnog vezivnog tkiva (bujanje) koje nastaje usled loše cirkulacije, neaktivog način života, previše sedenja, nepravilne ishrane, gomilanja masnih naslaga i toksina.

Tretmani tela

Tajna ovog tretmana je u specijalnim gelovima koje koristimo jer oni poseduju aktivne supstance na biljnoj bazi (snažne antioksidanse, sagorevače masti, supstance koje pojačavaju perifernu cirkulaciju, omogućavaju snabdevanje tkiva hranljivim materijama, eliminišu štetne materije iz tkiva, hidriraju kožu). U kombinaciji sa vakumom, postižemo sauna i preso efekat(limfna drenaža) a krajnji rezultat je tope masnih naslaga i celulita, detoksikacijai hidratacija.

Koliko je tretmana potrebno?

Ovo je specijalno osmišljen tretman, koji pomoću vakuma omogućava aktivnim supstancama iz preparata da prodru što dublje u potkožno tkivo i ispolje svoj efekat, podstičući metabolizam i perifernu cirkulaciju što doprinosi razbijanju celulita i eliminaciji toksina preko kože i znoja.

Ova stimulacija potkožnog tkiva dodatno podstiče aktivnost fibroblasta koji pojačano stvaraju kolagen i elastin, što za rezultat daje jaču, zategnutiju i glatku kožu. Za ostvarivanje najboljih rezultata, preporuka je da se kombinuje sa maderoterapijom ili nekom anticelulit masažom.

Tretmani na akciji ovog meseca

Veliki popusti do 30% za tretmane koji se nalaze na akciji ovog meseca. Pogledaj ponudu!

vakum fit 100

Kako funkcioniše tretman vakum fit 100?

Pravila Kojih Se Treba Pridržavati Tokom Serije Tretmana

Tretman započinjemo pregledom stanja kože i merenjem telesne težine i obima. Ukoliko ne postoje nikakve kontraindikacije za izvodjenje ovog tretmana, dalje u radu kombinujemo anticelulit termo gel i cryo gel.

Prvo se na kožu nanosi termo gel (topli), a zatim preko njega i cryo (hladni) gel. Nakon toga klijent ulazi u specijalne kese iz kojih izvlačimo vazduh stvarajući vakum u kojema se provodi 45 minuta.

U ovim okolnostima, u kesi se stvara sauna i preso efekat što dovodi do otvaranja pora i dubljeg prodiranja aktivnih supstanci u tkivo. Nakon toga se vršimo manuelnu limfnu drenažu koristeći anticelulit ulje, kako bi pospešili rad limfnog sistema.

Na kraju ponovo merimo obime kako bi smo pratili postignute rezultate. Za ostvarivanje najboljih rezultata, preporuka je da se kombinuje sa maderoterapijom ili nekom anticelulit masažom.

Preparati aktivno deluju narednih 48h, pa se zato preporučuje ponavljanje tretmana svakog drugog dana. Nakon i između ttretmana potrebno je piti dosta vode, bar 2l dnevno. Može se raditi kao samostalan tretman ili u kombinaciji sa drugim tretmanima. Idealno se uklapa uz tretmane ultrazvučne kavitacije. Ovaj tretman mogu raditi sve zdrave osobe.

Vakum fit 100 je kontraindikovan i ne obavllja se kod

Tretman je kontraindikovan i ne obavlja se kod:

  • trudnica i dojilja

Kod osoba koje imaju proširene vene ili lošu cirkulaciju u nogama potrebna je opreznost i poseban način izvođenja tretmana. Ukoliko je rađena depilacija, potrebno je da prođe bar 24h pre tretmana vakumom.

Posle carskog reza ili nekih drugih oprativnih zahvata, potrebno je sačekati bar 6 meseci pre nego što započnemo sa serijom ovih teretmana. U toku menstrualnog ciklusa tretman vakum fit100 se NE RADI.

Pogledajte cene vakum fit 100 tretmana, kao i drugih tretmana u našem Laser Centru.

Rezerviši termin

Popunite formu i izvršite rezervaciju online.