Adriatique

Radiotalasni lifting tela

Radiotalasni lifting tela je najpopularniji, neinvazivni tretman koji je namenjen svima koji žele da zategnu i učvrste opuštenu kožu na kritičnim regijama, bez hiruškog zahvata, na maksimalno komforan način.

Nakon mršavljenja, posle trudnoće, porođaja i sa godinama tokom života u procesu starenja, često se javlja problem opuštene kože. Najčešće se ovaj problem primećuje na regijama stomaka, butina, oko kolena, na unutrašnjoj strani nadlaktica, zadnjici, leđima.

Tretmani tela

Koliko je tretmana potrebno?

Preporuka je da se odradi serija od 6 tretmana ili više, zavisno od individualnih potreba sa razmakom od 3-5 dana. Nakon završene serije tretmana, u cilju dugoročnog održavanja rezultata, potrebno je na 6 meseci ponoviti jedan ili dva tretmana.

Može se raditi kao zaseban tretman ili u kombinaciji sa ultrazvučnom kavitacijom, jer ovim tretmanom vraćamo čvrstinu, zategnutost i jedrinu koži kako bi mogla da adekvatno isprati smanjenje obima tela nakon kavitacije, da ne bi došlo do opuštanja kože. Takođe se može kombinovati i sa drugim anticelulit tretmanima.

Efekti zatezanja kože su vidljivi već nakon prvog tretmana. Bitno je napomenuti da tretman ima kumulativno dejstvo i da se postignuti rezultati najbolje vide nakon mesec dana. Nema neželjenih efekata i nakon tretmana se odmah možete normalno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretmani na akciji ovog meseca

Veliki popusti do 30% za tretmane koji se nalaze na akciji ovog meseca. Pogledaj ponudu!

radiotalasni lifting tela

Kako funkcioniše radiotalasni lifting tela?

Pravila Kojih Se Treba Pridržavati Tokom Serije Tretmana

Tretman radiotalasnog liftinga kože tela funkcioniše tako što se radiotalasima zagreva središnji sloj kože u kome su smeštena elastična vlakna: kolagen i elastin, koja koži daju čvrstinu i elastičnost. Na zagrevanje središnjeg sloja kože radiotalasima do 42 stepena, kolagen i elastin reaguju pokretanjem procesa obnavljanja, kao i stvaranjem novih vlakana.

Tokom procesa starenja normalno je da se kolagen, koji koži daje čvrstinu, ispravlja i opušta, a ovom radiotalasnom stimulacijom postižemo njegovu ponovnu retrakciju i učvršćivanje kao i stimulaciju stvaranja novog kolagena. Time postižemo zatezanje opuštene kože koja generalno dobija čvršći, zategnutiji i podmladjen izgled i glatkoću.

Ovaj tretman je komforan i potpuno bezbolan, a jedino je praćen subjektivnim osećajem topline na regiji koju tretiramo. Tretman može trajati pola sata ili sat vremena.

Radiotalasni lifting tela je kontraindikovan i ne obavllja se kod

Izvodjenje ovog tretmana je jedino kontraindikovano kod:

  • trudnica
  • tokom menstrualnog ciklusa
  • kod osoba koje pate od epilepsije
  • kod ljudi sa malignitetom
  • osoba sa povišenom temperaturom, srčanim implantima i bolestima
  • kod osoba koje imaju ugradjene metalne implante ili šrafove
  • kod osoba koje imaju silikonske implante (zavisno od regije koja se tretira)

Pogledajte cene radiotalasnog liftinga tela, kao i drugih tretmana u našem Laser Centru.

 

Rezerviši termin

Popunite formu i izvršite rezervaciju online.