Adriatique

Dijamantska Mikrodermoabrazija

Dijamantska mikrodermoabrazija je trenutno jedan od najtraženijih tretmana za negu kože lica i blistav, ujednačen ten. Predstavlja bezbednu, neinvazivnu metodu kojom efikasno možemo postići intenzivnu regeneraciju i osveženje kože, umanjiti bore, smanjiti proširene pore, ublažiti hiperpigmentacije i tako koži vratiti zdrav i negovan izgled.

Osim na licu, može se raditi na dekolteu, rukama i šakama. Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko (aparaturno) uklanjanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom kojim se uporedo vrši i vakum masaža.

Sve to doprinosi boljem čišćenju lica dok se u isto vreme vreme podstiče cirkulacija kože lica i limfna drenaža. Na taj način stimulišemo rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

Tretmani lica

Inače, ciklus obnavljanja ćelija kože traje normalno 2 nedelje, ali u zrelijim godinama se usporava pa ga treba ubrzati. Kod masnih koža (npr kod mladđh osoba) ne dolazi do redovnog ljušćenja starih ćelija,sto stvara sklonost ka aknama. S toga se izvodjenje ovog tretmana preporučuje i mlađim i zrelijim kožama.

Sam tretman traje 30-40 min, nije invazivan,i ne zahteva period oporavka, tako da odmah nakon tretmana mozete nastaviti sa vasim svakodnevim aktivnostima. Nakon tretmana, povećana je osetljivost na sunčeve zrake, pa bi trebalo izbegavati sunčanje min 24h pre i posle tretmana.

Tretmani na akciji ovog meseca

Veliki popusti do 30% za tretmane koji se nalaze na akciji ovog meseca. Pogledaj ponudu!

Mikrodermoabrazija

Kako Mikrodermoabrazija Deluje Na Kožu?

Nakon tretmana mikrodermoabrazije:

  • koža se regeneriše;
  • poboljšava se tonus i tekstura kože;
  • smanjuju se proširene pore;
  • smanjuju se hiperpigmentacijske fleke i sitne bore;
  • rešavaju se problemi akni i umanjuju se ožiljci od akni;
  • isušena koža se čisti i hidrira.

Efekti mikrodermoabrazije su vidljivi već nakon prvog tretmana – koža postaje rumena, mekana, glatka, a ten se ujednačava. Za optimalan efekat je potrebno 4-6 tretmana, u razmaku 10-15 dana (zavisno od problematike kože). Da bi smo i na dalje održavali lepotu, potrebno je ponoviti jedan tretman na 3-4 meseca.

Tretman je namenjen apsolutno svima, osobama svih životnih dobi i svim tipovima kože. Naročito se preporučuje ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu.

Ovaj tretman se može raditi zasebno, a ujedno predstavlja i idealnu osnovu za sve tretmane poboljšanja teksture kože (npr.mezoterapije jer uklanja mrtvi sloj ćelija koji je glavna prepreka prodoru korisnih materija kroz kozu).

Povoljnosti Mikrodermoabrazije

 • brzo i delotvorno uklanja mrtvi sloj kože;
 • potpuno je bezbolna;
 • siguran i visokodelotvoran način vraćanja ćistoće i sjaja;
 • vidljivi rezultati nakon jednog tretmana;
 • regenerisane ćelije kože;
 • rešavanje ozbiljnijih problema sa kožom redovnim dolascima na tretmane.

Pogledajte cene mikrodermoabrazije, kao i drugih tretmana u našem Laser Centru.

Rezerviši termin

Popunite formu i izvršite rezervaciju online.