Adriatique

Karbon piling

Karbon piling (tkzv.holivudski piling) je trenutno jedan od najtraženijih i najefikasnijih tretmana lica u svetu, koji za rezultat ima porcelanski ten, osveženu, glatku, čistiju i zategnutiju kožu bez proširenih pora i mitisera već nakon prvog tretmana.

Spada u potpuno bezbedne i neinvazivne, bezbolne tretmane, koji ne zahtevaju vreme oporavka, a nakon tretmana nema crvenila i iritacije. Već odmah nakon prvog tretmana se postiže blistav i ujednačen ten, zdrav i osvežen izgled kože.

Takodje, umanjuju se sitne nesavršenosti na njenoj površini (hiperpigmentacije, izražene pore i upalni procesi). U danima nakon tretmana postiže se efekat zatezanja i regeneracije kao rezultat stimulacije kolagena i elastina.

Tretmani lica

Karbon piling se može raditi u bilo kojoj životnoj dobi i na svim tipovima kože, a naročito se preporučuje u sledećim stanjima:

  • Kod kože sa proširenim porama;
  • Kod masnije kože, upale lojnih žlezda, viška sebuma;
  • Kod problematične kože, sa aknama u aktivnoj fazi;
  • Kod osoba sa smanjenom elastičnošću kože usled godina;
  • Kod osoba koje imaju ožiljke od akni;
  • Kod hiperpigmentacija.

Tretmani na akciji ovog meseca

Veliki popusti do 30% za tretmane koji se nalaze na akciji ovog meseca. Pogledaj ponudu!

karbon piling

Kako funkcioniše karbon piling?

Prednosti ovog tretmana su:

Tretman se izvodi u dve faze. Prvo se na prethodno očišćenu kožu nanosi specijlna karbon maska, koja sadrži karbonske nanočestice. Maska upija višak masnoće, mrtve ćelije kože, nečistoće i toksine, apsorbuje patološku mikrofloru, a ujedno hrani hidrira kožu, čisti i smanjuje pore.

Kada se maska osuši lice pažljivo tretiramo ND-Yag laserom savremene tehnologije. Karbonska maska svojom tamnom bojom upija laserske zrake, koji svojom efikasnom energijom razbijaju karbonske nanočestice i na taj način, blago zagrevajući kožu, savršeno je oslobađaju viška masnoće, nečistoća, toksina, površinskog sloja mrtvih ćelija.

Eliminiše se patološka mikroflora, nečistoće iz pora koje su uzročnik akni, viška sebuma i upalnih procesa. Pojačava se vezivno tkivo kože, stimuliše se stvaranje kolagena i elastičnih vlakana pa se na taj način povećava elastičnost kože.

Karbon piling lica preporučuje se svima

Tretman nema neželjenih efekata. Nakon tretmana nije potrebno vreme oporavka, možete se odmah vratiti svojim aktivnostima. Preporučuje ponavljanje tretmana jednom mesečno, radi održavanja blistavog tena i lepe i zdrave kože. Odlično se kombinuje i sa drugim tretmanima (Oxygen, Hydrafacial…).

Pogledajte cene karbon pilinga lica, kao i drugih tretmana u našem Laser Centru.

Rezerviši termin

Popunite formu i izvršite rezervaciju online.