Adriatique

Hydrafacial Tretman

Hydrafacial tretman predstavlja inovativan, potpuno neinvazivan, a ujedno i najkompletniji tretman kojim obezbedjujemo dubinsko čišćenje, intenzivnu hidrataciju, detoksikaciju i ishranu kože i tako postižemo regeneraciju i rejuvenaciju.

Da bi koža lica bila zdrava, sjajna i glatka potrebno joj je redovno pravilno čišćenje i adekvatna hidratacija. Svakodnevno se trudimo da negujemo lice i nanosimo različite preparate na kožu, a zapravo taj površinski sloj kože kojeg čine orožali sloj mrtvih ćelija i zapušene pore predstavlja prepreku i barijeru koja ne dozvoljava da aktivne supstance iz preparata koje koristimo prodru u dublje slojeve kože i tamo ispolje svoj pravi efekat.

Tako da je neophodno ukloniti mrtvi orožali sloj i očistiti pore od sebuma, nečistoća, ostataka šminke i mitisera i tek nakon toga je zdrava koža prohodna i spremna da u sebe primi sve aktivne supstance iz preparata koje koristimo u nezi.

Tretmani lica

Ovaj tretman, zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, objedinjuje: hidrodermoabraziju, hemijski piling, automatizovanu i bezbolnu komedoekspresiju bez manuelnog ceđenja, hidrataciju i ishranu kože. Kao rezultat dobijamo dubinski očišćenu, blistavu, zdravu, zategnutiju, sjajniju i ishranjeniju kožu. Ovim tretmanom ne unapređujemo samo izgled kože, već poboljšavamo njen kvalitet i teksturu u celini.

Kako izgleda Hydrafacial Tretman?

Sam tretman se sastoji iz više faza:

  • pripremno čišćenje pre početka tretmana,otklanjamo šminku i površinske nečistoće;
  • eksfolijacija koja podrazumeva odstranjivanje zadebljalog površinskog sloja mrtvih ćelija, čime se podstiče regeneracija kože jer je novim, mladim ćelijama omogućen izlalak na površinu. Koža dobija vidno svežiji, glatkiji i svetliji izgled.
  • blagi hemijski piling kojim dodatno otvaramo pore. Koristimo mešavinu glikolne i mlečne kiseline (10% male koncentracije koja neće izazvati perutanje i iritaciju kože nakon tretmana). Obezbeđuje idealne uslove za pravilnu negu, hidrataciju i prevenciju procesa starenja.

Tretmani na akciji ovog meseca

Veliki popusti do 30% za tretmane koji se nalaze na akciji ovog meseca. Pogledaj ponudu!

Hydrafacial tretman
  • dubinsko čišćenje – dubinsko,a potpuno bezbolno pražnjenje i čišćenje pora bez manuelne komedoekspresije. Pore se čiste od sebuma, nečistoća, mitisera, ostataka šminke bez mehaničkog ceđenja, iritacije i bola. Nakon ovog koraka,koža je spremna da u sebe primi sve aktivne supstance koje su joj neophodne.
  • hidratacija – u ovoj fazi koža dobija aktivne supstance kako bi se ishranila i zaštitila. Podrazumeva aplikovanje seruma i koktela koji u zavisnosti od individualnih potreba mogu sadržati: hijaluronsku kiselinu, antioksidanse, vitamine, peptide…

Hydrafacial tretman se može koristiti za tretiranje suve kože gde postižemo intenzivnu hidrataciju i bolju penetraciju hranljivih supstanci iz preparata. Kod tretiranja problematične kože (masnija koža, koža sklona aknama, upalama, mitiseriam) postižemo regulisanje lučenja sebuma (mašćenje kože), pražnjenje sadržaja pora i smanjenje proširenih pora.

Hydrafacial tretman se primenjuje i kao antiage tretman, gde postižemo popravljanje tonusa i teksture kože, povećavanje čvrstine i elastičnosti, redukciju finih linija i bora, izbeljivanje hiperpigmentacijskih fleka i ujednačavanje tena.

Hydrafacial tretman preporučuje se svima

Hydrafacial tretman je neinvazivan, bezbolan, potpuno komforan i pouzdan umirujući tretman, kojim postižemo unapredjenje zdravlja i izgleda kože. Pogodan je za sve tipove kože (čak i za one najosetljivije) i za sve starosne grupe bez izuzetaka.

Rezultat je vidljiv odmah nakon prvog tretmana. Tretman traje sat vremena i može se raditi tokom cele godine (čak i neposredno pre izlaganja suncu). Nema iritacija na koži ni perioda oporavka, tako da odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim aktivnostima.

Pogledajte cene hydrafacial tretmana, kao i drugih tretmana u našem Laser Centru.

Rezerviši termin

Popunite formu i izvršite rezervaciju online.