Adriatique

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom je najprijatniji i najefikasniji način profesionalnog čišćenja lica. Osnovno je pravilo da pre bilo kakvih estetsko-kozmetičkih procedura, koža mora biti pravilno i dubinski očišćena kako bi mogla da iskoristi sve benefite od tretmana koje vršimo i kako bi mogli da omogućimo dalje prodiranje u dublje slojeve epitela svih hranljivih supstanci iz seruma, koktela, maski i krema koje koristimo.

Generalno, za izgled lica upravo je odgovoran površinski sloj epiderma, koji ako zadeblja usled neredovnog ili nepravilnog čišćenja, daje licu umoran, siv, beživotan, zapušten izgled, dok kožu koja zrači svežinom i blistavim tenom odlikuje tanji sloj epiderma.

Imajući to u vidu, neophodno redovno i pravilno uklanjanje površinskog sloja mrtvih ćelija, svih nečistoća, bakterija i drugih mikroorganizama koji se nalaze na našem licu. 

Tretmani lica

Ovaj metod predstavlja savremenu mehaničku, aparaturnu proceduru koja pomoću ultrazvučnog aparata frekvencije 28kHz snažnim vibracijama odstranjuje površinski sloj mrtvih ćelija, uklanja sebum, ostatke šminke, komedone i sve druge nečistoće i na taj način otvara i čisti pore čineći Vašu kožu spremnom da lako i efektivno apsorbuje sve hranljive supstance preparata koje na nju nanesemo nakon čišćenja.

Ovo je tretman koji prvo obezbedjuje čišćenje a zatim omogućava intenzivno hranjenje i hidrataciju kože. Može se izvoditi kao samostalni tretman dubinskog čišćenja ili kao priprema za druge estetsko-kozmetičke procedure.

Tretmani na akciji ovog meseca

Veliki popusti do 30% za tretmane koji se nalaze na akciji ovog meseca. Pogledaj ponudu!

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Prednosti Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Prednosti ovog tretmana su:

  • potpuno je bezbolan, tako da se preporučuje osobama sa osetljivom kožom ili niskim tolerancijom na bol kako bi redovno održavali kožu na adekvatan način. Takodje se preporučuje masnim i problematičnim kožama koje su sklone aknama kod kojih se redovnim čišćenjem normalizuje lučenje sebuma, smanjuje pojava upalnih procesa i vrši hidratacija kože

  • prilikom čišćenja mitisera i sebuma, za razliku od klasičnog tretmana, koža jako kratko bude blago crvena, a crvenilo se ubrzo zatim i povlači

  • ultrazvučne vibracije vrše mikromasažu lica, poboljšavajući prokrvljenost i saturaciju kiseonikom što ubrzava regeneraciju i metaboličke procese same kože

Tretman Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom preporučuje se svima

Tretman se preporučuje apsolutno svima: svim tipovima kože, osobama svih životnih dobi, a naročito osobama sa osetljivom kožom koja nije tolerantna na komedoekspresiju.

Potpuno je bezbolan i izvodi se u trajanju od pola sata. Preporuka je da se radi bar jednom mesečno. Ovaj tretman nema neželjenih reakcija.

Pogledajte cene čišćenja lica ultrazvučnom špatulom, kao i drugih tretmana u našem Laser Centru.

Rezerviši termin

Popunite formu i izvršite rezervaciju online.